Päť krokov, ako vytvoriť skvelý valentínsky darček.

Rozmýšľali ste niekedy nad tým, ako urobiť valentínske darčeky výnimočnými a naozaj nezabudnuteľnými?



Čo vás rozosmeje natoľko, že vyroníte slzu? 



Spomínate si na všetky bláznivé chvíle, ktoré ste spolu zažili? 



Ak chcete zabodovať v tento deň, skúste nájsť fotografie spoločných okamihov a vytvoriť kreatívny, srdečný a premyslený darček, na ktorý sa bude dlho spomínať:



Puzzle z vlastnej fotografie.



Pripravili sme pre vás návod, ktorý vám pomože vytvoríť nezabudnuteľný foto darček.



1. Vyberte si výnimočnú príležitosť alebo jedinečný okamih, ktorý si obaja pamätáte a na ktorom ste sa schuti zasmiali. Samozrejme, uistite sa, že tento moment máte na fotografii. Namiesto toho, aby ste použili typickú fotografiu vás dvoch, hľadajte fotografiu, ktorá zachytáva túto spomienku a pri pohľade na ňu znova zažívate daný okamih. Môže to byť fotografia z vášho prvého rande, z dovolenky, zo špeciálnej udalosti alebo len pochabé selfie s nasadeným filtrom. Toto sú najlepšie fotografie na vytvorenie personalizovaných puzzle. 



2. Urobte si novú fotografiu: Ak nemôžete nájsť fotografiu z minulosti, zvážte, či si nevytvoríte novú snímku špeciálne pre puzzle. Zorganizovať zábavné fotenie v kostýme by bolo skvelým zážitkom pre všetkých zúčastnených.  



3. Upravte fotografiu: Obohaťte fotku o nejaký špeciálny prvok pridaním textu, správy alebo textových bublín, či emotikonov. Prípadne ako fotokoláž, do ktorej môžete zahrnúť oveľa viac spomienok zo spoločne strávených chvíľ. Ak si to chcete ešte viac uľahčiť, môžete použiť náš editor fotokoláží, v ktorom nájdete mnoho predpripravených valentínskych šablón. 



4 . Personalizujte krabičku na puzzle: Pridajte do políčka text, aby ste ešte viac zvýraznili tento okamih. 



5. Prezentujte darček kreatívnym spôsobom alebo ho pošlite ako prekvapenie: Namiesto toho, aby ste puzzle jednoducho darovali tak, ako je, skúste ho nechať poslať priamo danej osobe bez toho, aby ste jej povedali, že má očakávať zásielku a zachyťte moment prekvapenia vo chvíli, keď darček odbalí.



Dúfam, že sme vám pomohli. 



Prajeme vám krásny Valentín plný smiechu a sĺz šťastia!